10 روش برای سالم ماندن قلب

میتوان گفت قلب مهم ترین عضو بدن است، زیرا وظایف مهمی را در بدن بر عهده دارد. به همین دلیل مراقبت از این عضو حیاتی بدن بسیار ضروری است. چکاپ و بررسی منظم قلب از مومات مراقبت از قلب است. ضربان و پمپاژ صحیح است، نشان از قلبی سالم دارد.

در این مقاله 10 روشی که به بهبود عملکرد قلب کمک می‌کند را برای شما آورده ایم پس با ما همراه باشید:

نرمش و ورزش

نرمش کردن تاثیرات فوق‌العاده ای بر روی عملکرد قلب دارد. نرمش کردن روزانه می تواند از بروز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری کند. همچنین دویدن باعث به تپش قلب می شود و همین امر به تقویت ماهیچه های قلب کمک می کند.

نفس عمیق

یکی دیگر از روش های تقویت عملکرد قلب، تنفس عمیق است. در واقع هر چه عمیق تر نفش بکشید، سیستم عروقی بهتری خواهید داشت. سعی کنید 30 ثانیه در روز چهار نفس عمیق بکشید.

مصرف تخم مرغ

برخلاف تصورات مردم که خوردن تخم مرغ سطح کلسترول و چربی خون را بالا می‌برد، برعکس مصرف تخم مرغ به دلیل داشتن ویتامین ب، باعث بهبود عملکرد شما میشود.

نور خورشید

روزانه 20 دقیقه خود را در معرض نور آفتاب قرار دهید. این امر موجب می‌شود بدن نیتریک اکسید تولید کند. این ماده شیمیایی باعث کاهش فشار خون می شود. در نتیجه کاهش فشار خون باعث بهبود وضعیت قلب می گردد.

 

با استفاده از

گوشی پزشکی از وضعیت قلب خود آگاه شوید.

خوردن صبحانه

تحقیقات ثابت کرده‌اند افرادی که صبح ها صبحانه نمیخورند 27% در معرض بیماری های قلبی قرار می گیرند.

نخوردن صبحانه باعث کاهش قند خون میشود و عملکرد قلب را تحت تاثیر خود قرار می دهد.

مصرف لبنیات

لبنیات به دلیل داشتن کلسیم، پتاسیم و چربی می تواند برای سلامت قلب بسیار مفید باشد. یکی از شاخص های سلامتی در هر کشوری استفاده روزانه از لبنیات مخصوصا شیر است. پس تا می توانید این مواد غذایی ارزشمند را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

مصرف دارچین

مصرف روزانه دو قاشق دارچین به همراه غذا میتواند تاثیر مثبتی در سلامت قلب داشته باشد.

مصرف سبزیجات

مصرف سبزیجات به صورت روزانه توصیه شده است. تحقیقات نشان داده است افرادی که هفته ای یک بار یا کمتر از سبزیجات استفاده می کنند 12% بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند.

راهنمای خرید

گوشی طبی پزشکی

مصرف پتاسیم

مصرف روزانه 1000 میلی گرم پتاسیم کمک بزرگی به تقویت قلب خواهد کرد. مواد غذایی زرد و موز منابع غنی پتاسیم هستند.

دوری از نوشابه های گازدار

مصرف بیش از حد نوشابه های گازدار و همچنین کافئین دار به قلب آسیب وارد می کند. تائورین موجود در این نوشیدنی ها مضر برای سلامت قلب هستند.

 

از موارد دیگر که بر روی سلامت قلب اثر مثبتی دارد مربوط به مسائل روحی و روانی است.

تحقیقات نشان داده است  زندگی در فضاهای شلوغ  باعث آسیب رساندن به قلب می شود. آلودگی های صوتی و سر و صدا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش خواهند داد.

شاد بودن و شاد زندگی کردن نیز بیمار های قلبی را از انسان دور خواهد کرد.

همچنین خوش بین بودن و امید و دوری از استرس و اضطراب تاثیرات مثبتی بر روی عملکرد قلب خواهد گذاشت.

 

 

 

منبع:

Beytoote

 

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها